Cele mai bune filme le gasesti aici
Formularul pentru autentificare
Block title
Principală » 2012 » Septembrie » 29 » Metoda eficienta de upload fisiere
10:50 PM
Metoda eficienta de upload fisiere

Dropbox: Metoda eficienta de upload fisiere

Ati auzit de transfer.ro ? Da, si eu...acum 50 de ani, cand Fidel Castro avea 36 de ani si pufaia trabucuri de lux. Un mod mult mai eficient si profesional de a transfera fisiere mari este Dropbox.

Practic, intri aici si iti faci un cont gratuit. Iti faci acest cont si apoi downloadezi un program. Ai upload gratis de 2Gb dar daca faci ca mine si dai un link de referral, iti mai da spatiu bonus pentru fiecare persoana invitata.

Fata de alte metode, Dropbox este extrem de rapid si usor. Ai instalat programul si gata! In Explorer, pe Windows 7, de exemplu, se vede asa:


Adica imi creeaza un nou folder. In dreapta se poate vedea arhiva cu cele 100 de poze postate pe contul meu Explorator Urban. Eu doar am facut arhiva si am mutat-o in acel folder. Sau mai simplu! Daca vrei o poza share-uita, o iei, o copiezi in acel folder si atat! Aceasta este uploadata automat pe serverul Dropbox.

In imaginea de mai sus se poate vedea si o parte din task bar, adica in dreapta jos, langa ceas, vei vedea iconita pentru Dropbox. Daca apesi pe ea vei vedea in cat timp se termina upload-ul. Pentru fisierul meu de 100 Mb, a stat vreo 5 minute.

Dupa ce-ti termina de uploadat fisierul pe server, iti apare iconita verde de "bifat" la fisierul respectiv (exact ca in imaginea de mai sus). Dai apoi click dreapta pe ea, alegi "Copy Public Link" si gata, poti da link-ul oricui vrei.

p.s. Daca vrei sa faci link-ul mai scurt, poti folosi site-ul tinyurl.com

Repet, faceti-va si voi cont dand click pe link-ul meu de referral, AICI ! Dupa ce va faceti si voi cont, puteti sa dai oricui link de referral pentru a va mari capacitatea de stocare, intrand pe dropbox.com, "get free space" apoi alegand "refer a friend to dropbox". Puteti alege sa dati mail, share pe Fb sau sa copiati link-ul de jos numit "use this link with friends". Pentru fiecare persoana invitata primesti 500Mb, pana la un maxim de 16 Gb. Have fun!

3 comments:

Emanuel spunea...

Sa traiesti!

Savoir Faire spunea...

Eu am un calculator destul de puternic.
Pe vremea lui era bomba, dar totusi sa ne gandim putin.
De ce sa imi ingreunez calculatorul cu un program in plus pentru 2 giga amarati ?
Poti de exemplu sa salvezi multe chestii pe conturile de mail sua sa iti faci contrui de mail expre pentru salvarea fisierelor.
Eu cand mi-am cumparat unul din stickurile usb, am avut si dreptul la un cont vip permanent cu 4 giga.
Am facut contul din curiozitate si in cateva minute l-am sters.
Prefer sa am totul pe hardul meu.

joe spunea...

Tu crezi ca un astfel de soft iti ingreuneaza cu ceva pc-ul? Nu stiu la ce te referi cand zici ca pot sa salvez chestii pe conturile de e-mail, nu prea vad legatura cu transferul de fisiere sau cu uploadul de fisiere mari.

Trimiteţi un comentariu

Vizualizări: 237 | Adăugat de: Star | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Arhiva materialelor
Voturile site-lui
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 16
Mini-chat
Copyright MyCorp © 2024Creaţi un website gratuit prin uCoz